• *
 1. Hoe kom ik aan Ripple en andere cryptocurrency?

  Hoe je aan Bitcoins kunt komen is uitgelegd in het artikel “Hoe koop ik Bitcoins?”. Maar hoe kom je nu aan Ripple (XRP) en andere cryptocurrency?

   

  Tradingsite Binance

  Hiervoor moet je je aanmelden op een site die kan handelen in cryptocurrency. Binance is een bekende site die lage kosten in rekening brengt wanneer je gaat handelen. Wanneer je daar een account hebt aangemaakt, moet je eerst Bitcoins er naar toe overmaken. Ga hiervoor naar “Funds” en dan “Deposits & Withdrawals”. Vervolgens zoek je naar “btc” en klik je op “Deposit”. Kopieer het “BTC Deposit Address”. Ga nu naar bijvoorbeeld bitonic.nl en maak daar een bedrag over naar het zojuist gekopieerde adres.

   

  Handelen

  Zodra de Bitcoins zijn ontvangen (dit kan een tijd duren) kan je gaan handelen. Klik hiervoor op “Exchange” en dan “Basic”. Je hoofdvaluta is Bitcoin. Hiermee kan je andere cryptocurrency aanschaffen, of juist weer omzetten naar Bitcoin. Zoek in het zoekveld (bovenin de rechterkolom) naar de gewenste valuta (bijvoorbeeld Ripple XRP). Wanneer je het tabje “Market” aanklikt, kan je een aantal opgeven en aanschaffen door “Buy…” te klikken. Via de button “Sell…” kan je de valuta ook weer verkopen, zodat het aan je Bitcoins wordt.

   

  Het vergt veel inzicht en ervaring om een goede handelaar te zijn. Het is daarom sterk aan te raden om in het begin alleen maar te handelen in kleine bedragen. Lees veel documentatie zodat je weet wat je doet.

   

  Handelen op de site binance.com

  Pepijn van Rijen
  30-12-2017
  © AboutBitcoins.net; Voor gehele overname van dit bericht dient de redactie / auteur om toestemming te worden gevraagd; gedeeltelijke overname met een link naar het originele bericht op deze site is wel toegestaan. Bij berichten die wij overgenomen hebben wordt duidelijk de link naar het volledige artikel geplaatst. Indien de rechtmatige eigenaar problemen heeft met het geplaatste bericht, neem dan contact met ons op.