1. Over Bitcoins:

  • *

   Hoe kom ik aan Ripple en andere cryptocurrency?

   Hoe je aan Bitcoins kunt komen is uitgelegd in het artikel “Hoe koop ik Bitcoins?”. Maar hoe kom je nu aan Ripple (XRP) en andere cryptocurrency?
   30-12-2017
  • *

   Wat is IOTA en is dat niet beter dan Bitcoin?

   IOTA is net als Bitcoin een crypto currency. De techniek achter deze digitale valuta is echter helemaal anders. Het heeft veel potentie en is op papier beter dan de Bitcoin.
   09-12-2017
  • *

   Wat zijn Bitcoins?

   De Bitcoin is elektrisch geld. Het is ook de naam van de software die gebruikt wordt om het geld draaiende te houden. Samen met ander elektrisch geld wordt het ook wel cryptocurrency (cryptografisch geld) genoemd.
   04-12-2017
  • *

   Hoe koop ik Bitcoins?

   Je hebt het artikel “Wat zijn Bitcoins?” gelezen en je weet nu precies wat het is. Je ziet de mogelijkheden van de valuta en wilt er nu zelf mee aan de slag. Dat kan! In tegenstelling tot wat velen denken, is het helemaal niet moeilijk om aan Bitcoins te komen.
   04-12-2017
  • *

   Wat is een blockchain?

   Via het artikel “Wat zijn Bitcoins?” weet je nu wat de Bitcoin is. Er wordt veel gesproken over de “blockchain”. Maar wat is dat nu eigenlijk? Het is behoorlijk complex, maar in dit artikel wordt het in een begrijpelijke taal uitgelegd.
   04-12-2017
  • *

   Waar kan ik met Bitcoins betalen?

   Je kunt met de wallet d.m.v. een letter/cijferreeks of een QR-code geld overmaken naar een andere Bitcoin wallet. Ook is het mogelijk om via verschillende websites met Bitcoins te betalen. Steeds meer diensten bieden dit aan.
   04-12-2017
  • *

   Wat is mining?

   “Mining” is het valideren en vastleggen van betalingen in het blockchain netwerk. Oftewel, wanneer er een Bitcoin transactie plaatsvindt, gaan de “miners” ermee aan de slag.
   04-12-2017
  • *

   Hoe verkoop ik Bitcoins?

   Wanneer je een online wallet hebt, heb je daar meestal ook de mogelijkheid om je Bitcoins te verkopen.
   04-12-2017
  • *

   Hoe geef ik het aan bij de Belastingdienst?

   Net zoals bij normaal geld op uw bankrekening, moet het bezit van Bitcoins en andere digitale valuta aangegeven worden bij de belastingdienst. Heel moeilijk is dit niet.
   01-12-2017